czwartek, 13 kwietnia 2017

Pozor kľúč k London NFL povolenie as Jets tvár Dolphins vo Wembley

Ako Wembley sa pripravuje na privítať ďalší sell-out davu pre prvú z troch amerického futbalu hry jeseň tohto roku, hlava NFL Británii zmiernil očakávania britského povolenia v blízkej budúcnosti.Alistair Kirkwood, hovorí, že keď šport má "veľkú dynamiku", že neočakáva, že by tím v Londýne v tomto desaťročí.


V minulom týždni kancelár George Osborne a starosta Londýna Boris Johnson, hovorili o svojich nádejach na NFL povolenie prichádza do Londýna, s Johnson naznačuje, že tím by mohol hrať za Tottenham prepracované štad ióne "v niekoľkých najbližších rokoch."

Ale hovoriť s Observer pred nedeľňajším New Yorku Jets v Miami Dolphins hru, Kirkwood, riaditeľ spoločnosti NFL Veľkej Británii, bol opatrnejší. "Sme v dobrom mieste, ale ako sme sa stávajú väčšie a ambicióznejšie budeme pravdepodobne tiež musieť byť opatrnejší a premyslené taky."

A dodal: "Vlani na jeseň top 25 najsledovanejšie programy v United States boli všetci stavky na Betclic NFL hry, a to je jedinečné.Takže, keď sa hovorí o tom, niečo, čo je potenciálne seizmicky iný, musíte sa uistiť, že bude nielen pracovať vo Veľkej Británii, ale byť vedomí svojho vplyvu v USA tiež.

"Je to absolútny veľký skok a nikto z nás nemôže presne predpovedať stimuláciu a načasovanie. "New York Jets baliť svoje vlastné toaletný papier pre Wembley výlet viac

Kirkwood sa povedať, že bol povzbudený dopytu po tohtoro čnej International Series, a že takmer 40.000 ľudí si kúpili lístky pre všetky tri hry. "To nám dáva dobrý pocit o našej dlhodobým potenciálom," poznamenal.

"Keď sme prvýkrát oznámili pravidelnej sezóny NFL zápas vo Wembley v roku 2007, rozumné otázky boli položené o tom, či by bolo dostatočný dopyt.Vtedy majitelia podpísal off na pláne, ktorý povedal, že ak sme urobili dobrú prácu by sme sa dostali druhú hru v roku 2011. Namiesto toho sme dostali ešte jeden rok neskôr. A teraz sa chystáme hrať našu 12., 13. a 14. hier vo Veľkej Británii. "

Jets, ktorí vyhrali dva zo svojich úvodných troch zápasoch, sú mierne favoritmi pre hru, ale delfíny budú mať rubová davu, dedičstvo pokrytie Channel 4 v roku 1980, kedy quarterback Dan Marino vedenými Miami Super Bowl XIX a bratia známky - Clayton a duper - boli dvaja z najviac vzrušujúcich prijímačov v lige

<. p> Avšak, delfíny bojovali v tejto sezóne, str� �ca dva ich otvorenie troch hier a trpí 41-14 ranu von Buffalo účty minulý týždeň.Ich hviezda obranných linemen Cameron Wake a Ndamukong Suh nedokázali požiaru, produkovať len jeden vrece v troch hrách, zatiaľ čo tréner Joe Philbin, je favoritom na prvý tréner NFL stratiť svoju prácu.

Kirkwood potvrdila, že tam bude najmenej tri NFL hry vo Wembley v roku 2016, hoci on odmietol byť vypracované na tom, že by sa mohla zvýšiť, ale verí, že hrá všetky tri vo Veľkej Británii hier v skorom popoludní tento rok prvýkrát bude zvýšiť prestíž medzinárodnej série.

"ranej Kick-off, aby bolo štátnym hra v Spojených štátoch, takže viditeľnosť v Londýne a Veľkej Británii je vyššia," povedal. "To tiež otvára ďalšie trhy, pretože to je viac časové pásmo priateľský v Ázii než u iných hier, ktoré odštartuje v normálnych časoch.A fakt, že nedeľný zápas sa zobrazí na BBC2 nám dáva veľmi dobrú platfo rmu pre ďalší rast. "

Unibet-Kliknite tu

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz