sobota, 15 kwietnia 2017

Hovorí Kone: Najlepšie stávky piatkovej plus správy o ranu pre trénera Harry Fry

Harry Fry dostal úder z kladívka po poranení šľachy, ktoré donútilo bývalého šampióna pretekov Rock On Ruby do dôchodku. Ten 10-ročný ukázal, že si zachoval veľa starého pomliaždenia v spoločnosti Ascot minulú sobotu Keď vyhral Coral Hurdle, ale pri tom utrpel zranenie na konci kariéry.

Vyhlásenie zverejnené na http://www.harryfryracing.com znie: "S veľkým smútkom by sme chceli Aby sme vás informovali, že náš superstar hurdler a kôň z celého života Rock On Ruby je v dôchodku.

"V našom štádiu sa v nočnom večeri vrhli do slnka pokojné slzy, keď som im povedal novinky. Niet divu, pretože je veľmi milovaný charakter a trochu inštitúcie tu v Seaborough.Ruby utrpel zranenia šliach po jeho víťazstve v Limitné na Ascot Coral v sobotu.

"Keby bol mladší kôň sme mohli považovať za liečenie zranenia a prinášať ho späť za rok alebo viac neskôr."

rock on Ruby poraziť prevrátiť v roku 2012 Champion Hurdle, kedy oficiálne vyškolený Paul Nicholls, ale veľa z úveru na víťazstvo šiel do Fry, ktorý vyzeral po satelitný dvore, z ktorého bol vyškolený v tom čase .

A dôkladne konzistentné performer, skončil mimo prvé štyri len raz v jeho 27-pretekárskej kariéry, keď ôsmy v roku 2014 Arkle

Fry povedal :. "Ruby je 10 teraz a jeho majitelia ho veľkoryso venovaná mojej žene Ciara, kto ho zbožňuje, a vždy sa za ním doma.

"bude zabezpečené, že zostane staršieho štátnika lodenice po zvyšok svojho života [Bude mať prestávku pre zvyšok tejto sezóny a majú dobrú letnú dovolenku, než sa vracia do práce na jeseň, kde bude aj naď alej využívať vedúci reťazec, ktorú odviedol za posledných šesť rokov.

"je celkom príznačné, že, ako skutočný majster, že luky von na vrchole svojej hry. Ruby prijal nás a jeho príhodne pomenovanej vlastníkmi,, Festival odchádzajúcich ', na neuveriteľnú cestu za posledných niekoľko rokov.

"On je naozaj jeden z milióna, keď jeho forma naznačuje, s 12 víťazstvami, osem sekúnd, päť tretiny, štvrtiny miesto a len jeden unplaced úsilie v 27 štartoch.Čo je to fenomenálny športovec. "Najlepší stávky PAFriday to, Chris Cook

Newbury Bet365-Podrobný popis nemusí držať najšťastnejší spomienky George Gorman, mladého džokej s piatimi výhercov k jeho menu, čo by pravdepodobne bolo šesť, keby neprijal zlého Samozrejmosťou v marci 2012, ktoré idú okolo konečné plotu miesto nad ním. No, všetci sme urobili hlúpe veci a väčšina z nás nemal výhovorku, že sú l en 17 na pretekárskych tipov time.Horse: piatok 27.listopadu Viac

V súčasnosti Gorman dostane šancu odčiniť palube Vision des Champs (12,55), šesť-rok-starý, ktorý vzal čas, aby našiel sám seba, pretože príde z Francúzska, ale teraz sa zdá, v dobrej kondícii, že hosed sa na Huntingdon na svojom prvom spustení po dobu šiestich mesiacov v poslednej dobe.Áno, to bolo slabšie preteky a je to 11lb vyššia, čo je pravdepodobne dôvod, prečo tréner Gary Moore dosiahla za jeho 8lb claimer, ale kôň je stále viac než kameň pod značkou mal, keď opustil svoju rodnú zem.

páči sa mi 7-1, a to najmä s ohľadom na trvalé dobrej forme Moore dvore. Na trhu ide s Mon Successeur ale myslel som, že jeho britský debut v Wetherby bol veľmi presvedčivý a nebolo viac sľub vo svojej rotáciu cez prekážky v Cheltenhame pred štrnástimi dňami.

Fascinujúce ako zvyšok Newbury karty je, zdá sa mi skôr ako deň pre zistenie, n ež poriadny ďalej.Druhý bežec, ktorý zachytí môj pohľad je v Doncasteru, kde Dragon City (12,45) je 9-2 nadviazať na úspech Plumpton na jeho handicap debute v poslednej dobe.

Došlo k značnej dôvera za ním ten deň a ja Predpokladám, že bude ešte veľa čo ponúknuť na 2lb vyššiu ochrannej známky s dobrým skúsenejšieho jazdca na palube, aj keď ten, kto je stále claiming.Tipping súťaž, deň päť

Naša víťazi doteraz:

pondelok

Galéria Výstava 8-1

Lady Of Longstone 11-1

Mediciovcov Man 10-1

Utorok

načítať Stick 7-1

nie je obťažovať Boy 3-1

Wilton Milan 6-1

stredu

Arquebusier 7-1

Indian Voyage 3-1

Hasenie 4-1

štvrtok

Native River 8-1

Saint Roque 11-4

Spookydooky 9-1

A náš vodca je…

Crasivo 15

…kto klenuté do hornej časti dosky vďaka Spookydook y.Ďalšie dobré výsledky :. 72luca 14, Mulldog +12, +12 cerises, Royal1scot +11, +10 moidadem, Ken Woodward 9, Stephen Peter Phillips 5,75, orso 4

Pre dnešný napínavé vyvrcholenie , radi by sme sa o svoje tipy, prosím, pre tieto preteky: 2.05 Newbury, 2,40 Newbury, 3,05 Doncaster

Tento týždeň cena je kópia duby Michael Church, limitovanej edícii pohľadný a. vedeckú prácu oficiálne Derby historika. Sprievodný reklama hlási, že obsahuje "komplexné históriu závodu, svojho založenia výsledky, závod komentáre, všetci víťazi a ich chovu. Tam sú tiež popisy známych majiteľov, trénerov a jazdcoch, eseje a obrazy najlepších víťazov ".Ak nevyhráte, môžete si kúpiť kópiu tu Nehovor nič neurobíme, aby vás Flat fanúšikov teplo v zime!

Ako vždy, náš majster bude tipař, ktorý sa vracia najlepší zisk na pomyselnej koly úrovni 1 £ na vyvolávacou cenou na našich menovaných závodoch, z ktorých bude exis tovať tri každý deň až do piatku. Non-bežci sa počítajú ako porazení.


Ak ste nepripojili v rozsahu, v ktorom tento týždeň, ste vítaní k tomu dnes, ale začne na -12.

V prípade nerozhodného výsledku na konci týždňa, bude víťaz byť tipař, ktorý z tých viazaná na najvyššom skóre, publikoval svoje tipy najskôr v posledný deň.

Veľa šťastia!

Pre obchodné podmienky nájdete tu.

tipovanie na Bet365

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz