czwartek, 20 lipca 2017

Ružo, u Pirátov to máš do dôchodku, odkazuje z Litvínova Weissmann

"Nebude to pre mňa vôbec jednoduché," pripúšťa, hoci aj on je špecialistom na obranu, ktoré sa venoval v Slavii aj v reprezentácii; s ňou má tituly majstrov sveta z rokov 2005 a 2010. Pri prvom zlatu pomáhal hlavnému koučovi Vladimírovi Růžičkovi spolu s Radimom Rulík, ktorý si ho teraz do Litvínova vybral.

"Budeme pokračovať v štýle, ktorý Miloš nastolil, musím sa s tým oboznámiť. Je zvláštne, že po titule tréner odchádza, ale verím, že to s Radimom zvládneme. Bude to ťažké aj pre hráčov, vyššie meta na klubovej úrovni nie je. Môže to byť rovnaké alebo už len horšie. "

Toto poznal už v Slavii. "Po zlatu sme mali polku základnej časti veľa zlú a nemohli sme sa vyškriabať zo spodku nahor.


Trvalo nám dlho, než sme sa z titulu oklepali.Pre hráča je ťažké zabudnúť na to, čo bolo, a začať zase s pokorou, "vybavuje si.

Pre trénermi bude práca o to zložitejšie, že prišli o predĺženú ruku v podobe Martina Ručinského. Olympijský šampión ukončil kariéru. "Splnil si aj posledný sen, vyhral extraligu s Litvínovom. Je umenie odísť v najlepšom, chápem ho. Ale zvládol by aj ďalšiu sezónu, je excelentná korčuliar a parťák do kabíny. "

Weissmann pozná hru i káder vervou, lebo v Litvínove je doma. "Hra sa mi strašne páčila, aktívny hokej, vyrovnané výkony. Bolo vidieť, že je tam poriadok. "Teraz mal pomáhať Robertovi Reichl u juniorov, lenže prišiel povolávací rozkaz z áčka.U mládeže zostane ako metodický kouč.

Zato po Růžičková abdikácii skončil v národnom tíme aj on. "Mrzí ma to, ale toto je údel trénera," neskuhrá. "Nastavili sme nejaký smer, chceli sme zapojiť nových hráčov, vytvoriť jadro reprezentácie."

Nový kouč Vladimír Vůjtek starší na letný kemp pozval LITVÍNOVSKÁ bet 365 obranca Pavlíka s Pavelkom. "My o nich taky vedeli. Ale majstrovstvá sveta bolo veľa sledované a snažili sme sa využiť hráča, ktorí majú skúsenosti s reprezentáciou. Medzinárodná zápasy sú o triedu vyššie, všetko v rýchlosti. Som rád, že Pavlíka s Pavelkom noví chlapci vzali. "

bet365 bonus Weissmann sa nestresovali tým, či si ho Vůjtek vyberie ako asistenta. "Bol som v cudzine na dovolenke, sledoval som to len cez internet.Vláďa poznám, je dobrý chlap, má skúsenosti, vzal si k sebe mladší trénermi Jandač, Kalous a Špágra Špačka. Mohlo by to fungovať. "

Reprezentačný rošády urobili z dlhor očných spojencov Ružičku a Weissmann súpera. Derby Piráti Chomutov - Litvínov tým získajú ešte pikantnejšiu nádych.

"Aspoň to bude zaujímavé. Deväť rokov sme spolu robili na Slavii, boli sme aj v reprezentácii. Vždy sme skôr spolupracovali, než aby sme spolu bojovali, "usmial sa Weissmann, ktorého zaujala bet365 mobil desaťročná Růžičková zmluva u Pirátov:" Nezvyklé, ale Chomutov to chcel, tak prečo nie?Ale je pravda, bet365 že sa Špágrem sme sa veľa smiali. Hovorili sme ružové: Máš to do dôchodku, tak si to uži! "

bet365 stavky

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz